top of page
Logo CVU FC.jpg

CVU Uitvaartzorg verzorgt al sinds de jaren dertig van de vorige eeuw persoonlijke uitvaarten, met respect voor alle levensbeschouwingen. Met stevige wortels in de regio Rotterdam Rijnmond en Gouwestreek, kennen we de gebruiken en rituelen van onze bijzondere samenleving door en door.

CVU Uitvaartzorg

eco_logo_def.jpg

Wij zijn gespecialiseerd in alle vormen van afvalinzameling: van recht-toe-recht-aan afval tot aan chemisch afval. Bij ons staat niet het afval, maar de klant op nummer één. Daarom hanteren wij een persoonlijke en flexibele werkwijze. Wij verdiepen ons in de situatie van uw bedrijf en stemmen onze diensten daarop af. 

Economisch Afvalbeheer

topbloemen2-800x445.png

Vandaag nog bloemen laten bezorgen? Zoek een mooi boeket of bloemstuk uit en plaats eenvoudig je bestelling. Zo kan je met Topbloemen.nl op dezelfde dag nog de bloemen laten bezorgen!

Met een ruim assortiment van prachtige geschenken is er altijd wel een geschikt cadeau te vinden passend bij de gelegenheid.

Topbloemen.nl

Route 66 Trouwautos.jpg

Trouwauto huren?

Voor iedere bruiloft en voor ieders budget.

Trouwauto's Route 66 is een team dat erg houdt van oldtimers en willen graag iedereen mee laten genieten van de schoonheid van de jaren ’50 en eerder. Klik op de button voor meer informatie én onze collectie.

Trouwauto's Route 66

pand578x351.jpg

Multicopy Lansingerland maakt en beheert uw huisstijl, van posters tot banners, van gevelreclame tot autobelettering. We drukken, printen en leveren promo artikelen, bedrijfskleding en meer. We adviseren, bedenken maken en regelen (bijna) alle communicatie voor kleine en middelgrote bedrijven in de regio Groot Lansingerland.

Multicopy Lansingerland

bottom of page