top of page

Hospice De Regenboog

Is uw thuissituatie niet toereikend om de laatste levensfase door te brengen? Dan kan De Regenboog een goed alternatief zijn. Hier kunt u in alle rust terecht, met uw dierbaren. Palliatief centrum De Regenboog maakt deel uit van verpleeghuis Pniël. Wij laten ons inspireren door de Bijbel, met respect voor ieders identiteit. Daarom is iedereen welkom in De Regenboog.

72.jpg
76.jpg

In De Regenboog krijgt u gespecialiseerde zorg als u een levensbedreigende ziekte heeft en op genezing gerichte behandeling niet meer mogelijk of zinvol is. Deze fase kan donkere momenten hebben. In De Regenboog proberen we kleur te geven aan deze momenten.

71.jpg
70.jpg

De Regenboog is gevestigd in een karakteristiek Kralings herenhuis, direct naast Pniël. Het huis heeft een mooie tuin en is voorzien van alle gemakken, waaronder een lift. De Sfeer is er warm, huiselijk en rustig. U woont met vijf anderen. Op de begane grond zijn een gemeenschappelijke huiskamer, een keuken en een tuinkamer. Deze ruimten zijn bedoeld voor zowel de bewoners als het bezoek. Hier kunt u, als u dat wilt, samen met anderen eten, koffie drinken, tv kijken of meedoen aan activiteiten. Een team van kookvrijwilligers verzorgt een verse warme maaltijd welke worden afgestemd op u wensen.

79.jpg

In De Regenboog heeft u en eigen gemeubileerde zit-slaapkamer met sanitair en een kleine keuken met koelkast en magnetron. U kunt deze kamer met uw persoonlijke spullen een eigen accent geven. Dit is uw plek waar u zich altijd kunt terugtrekken.

69.jpg
68.jpg

Activiteiten worden op maat aangeboden; het gaat erom dat u doet wat u fijn vindt. De zorg en behandeling is in handen van een vast team van betrokken, professionele deskundigen. Onze zorg is gericht op de hoogst haalbare kwaliteit van leven en sterven.

75.jpg

Voor opname in De Regenboog heeft u een indicatie voor eerstelijns verblijf nodig van uw huisarts of het ziekenhuis. Het zorgadviesbureau van Lelie zorggroep kan u hierover informeren. De zorgadviseurs kunnen u ook helpen met het aanvragen van de indicatie.

U bereikt de zorgadviseurs via telefoonnummer 010 2726430.

Of stuur een e-mail naar: zorgadviesbureau@leliezorggroep.nl.

 

Voor meer informatie:

De Regenboog, Oudedijk 11, 3062 AB  Rotterdam

T 010 2726583

E deregenboog@leliezorggroep.nl

W leliezorggroep010.nl/de-regenboog

bottom of page